DeltraCeles logo

Livrare la domiciliu


Dacă sunteţi din BUCUREȘTI şi timpul nu vă permite să vă deplasaţi la sediul biroului nostru, putem trimite la dvs. un curier care va prelua actele şi apoi vi le va preda finalizate, în cel mai scurt timp.
Aceste serviciu va fi tarifat cu 30 RON (TVA inclus) şi poate fi oferit gratuit în cazul preluării unei comenzi unice cotate la peste 300 RON.

Pentru ORICE ORAŞ AL ŢĂRII putem folosi serviciile unei firme de curierat rapid, astfel încât aveţi garanţia că originalele ajung la noi în siguranţă şi în cel mai scurt timp, iar documentele apostilate / supralegalizate vor ajunge la dvs. în maxim 24 ore după finalizare.
Avem o experienţă bogată în rezolvarea comenzilor din provincie, fie că este vorba de traduceri, copii legalizate de pe acte în limbă străină, apostilări sau supralegalizări, astfel încât garantăm comunicare rapidă şi livrare în cel mai scurt timp posibil.

Livrare cu plata la noi, oriunde în ţară! Pentru comenzi unitare mai mari de 300 RON, plata plicului ce conţine documentele apostilate va fi suportată de biroul nostru - livrare prin Fan Courier.


Dacă vă aflaţi în STRĂINĂTATE, putem folosi serviciile unei firme de curierat internaţional în cazul comenzilor urgente, sau poșta Atlassib pentru locațiile acoperite de acest serviciu.

Nu ezitaţi să ne contactaţi, pentru stabilirea tuturor detaliilor şi condiţiilor de lucru.

Contact telefonic
(+40) 215.400.727
(+40) 721.226.635
(+40) 726.986.056
Email
Formular contact